За нас

Profesionalna-Kozmetika.com е онлайн магазин на НЮ РЕА ЕООД специализирал се в продажбата на професионална козметика, професионална фризьорска техника и аксесоари.

Държим да предоставим на своите клиенти най-добрите продукти и затова предлагаме доказани и качествени марки като: Wella Professionals, L`Oreal Professionnel, Londa Professional, REF., Framesi и много други, тъй като. Тук ще откриете и хипоалергенните продукти на Sim Sensitive, произведени от внимателно подбрани и безвредни суровини, като всички са дерматологично тествани.

Тук можете да направите максимално удобен избор на боя за коса, шампоан, балсам и много други продукти спрямо нуждите си без да се налага да излизате от вкъщи.

Лесно бихте могли да изберете своята козметика, техника, ножица по ценова категория или да сравните различни модели, така че да се справите със своя избор и без намесата на консултант.

След закупуването на техника от нас, вие разполагате и с изключително добре оборудван лицензиран сервиз на конкретната марка. Сроковете за отстраняване на повредите са до няколко работни дни в зависимост от тяхната сложност и наличието на необходимите резервни части. Стремежът ни е максимално да се отговори на потребностите на клиентите.

Profesionalna-Kozmetika.com e проект на НЮ РЕА ЕООД.